Terapi 800 kr. pr. time

Psykolog Søren Petersen tilbyder individuel  psykoterapi og psykologsamtaler for 800 kr/time. Samtalerne har en varighed af 50-70 min. Prisen gælder for ALLE. Ung eller ældre. Med eller uden indtægt. Med eller uden henvisning.

I maj måned 2013 blev det væsentligt sværere at anvende en henvisning fra lægen. Bevillingerne fra regionerne/sygesikringen til kategorierne “angst” og “depression” blev beskåret kraftigt. Derfor er det p.t. stadig svært at få psykologhjælp med en henvisning fra lægen (til angst og depression) pga. ventetider. Hos psykolog Søren Petersen kan personer med angst og depression få hjælp, uden brug henvisning for kun 800/time. Hos en psykolog der modtager henvisninger, er prisen 350.

Prisen på 800 kr/time er en god pris, hvis du ingen henvisning har. Psykologsamtaler uden henvisning ligger ofte mellem 800 og 1000 kr.

I forhold til samtaleforløb hos en psykolog, der tager klienter med henvisning, så er der hos psykolog Søren Petersen ingen begrænsning i antallet af samtaler.

Er du medlem af Danmark, kan du ofte få 300 i støtte per time.

 

Soeren Petersen - cand. psych. Aarhus

PSYKOLOG

cand. psych.

Søren Petersen

Nordre Ringgade 117
Aarhus N
Tlf. 40 17 39 39

Share This