Noget om psykolog Søren Petersen

Søren Petersen. Psykolog og psykoterapeut, Aarhus.

Psykolog Søren Petersen bruger sin viden om mennesker, til at hjælpe dem ud af sorg og krise. Er der sket ulykker, eller er nogen død, er der brug for kriseterapi og sorgarbejde. Er der tale om depression, er der som minimum både brug for accept og kognitiv terapi. Som psykolog bruger Søren Petersen sin viden om alle de faktorer, der har betydning i de forskellige lidelser som angst, depression, krise, misbrug, sorg osv. En psykolog har både viden om, hvilke faktorer der får mennesker ind i disse besværligheder, og hvilke faktorer der får folk ud.

Psykolog Søren Petersen har med sin alder erfaring fra egne og andres besværligheder igennem livet. Dette betyder, at Søren Petersen er klar over, og har medfølelse med mange af de problemstillinger, der opstår igennem livet. Livet er ikke altid nemt, men det hjælper, når vi har en at dele udfordringerne med.

Psykoterapeut Søren Petersen har en god fornemmelse for, hvornår du har brug for støtte og hvornår du har brug for udfordring. En psykoterapeut har stor erfaring med, hvad der foregår i tankerne og følelserne i løbet af en samtale, og har derfor mulighed for at hjælpe klienter til en større viden og erfaring om psykologiske processer i dem selv. Psykoterapeuter har normalt en mindre viden (videnskabelig baseret) om mennesker end psykologer, men til gengæld har de udviklet deres færdigheder i samtale og relationer grundigt.

 

Modtaget terapi af:

Psykoterapeut Inger Sandvej, 1995 – 1999, Sydgaarden.dk

Psykoterapeut og afspændingspædagog Birthe Jacobsen, 2002 – 2004.

Psykolog Karsten Abel, 2006, karstenabel.dk, kognitiv.dk

Psykolog Lars Paaby, 2011.

Psykolog Jens Lauersen Wraa, 2013 – 2014, pkf.name

 

Modtaget supervision af:

Psykoterapeut og afspændingspædagog Birthe Jacobsen, 2003 – 2004, ifga.dk

Psykolog og afspændingspædagog Niels Hoffmeyer, 2003 – 2004, ifga.dk

Psykolog Per Thorseth, 2011 – 2012, psykologhuset.eu

Psykolog Jette Goller Kloth Nieland, 2012 – 2013, acindria.com

Psykolog, specialist Jens Wraa Lauersen, 2016, Psykologhuset Kognitivt Fokus

Tavshedspligt

Jeg har i henhold til psykologloven tavshedspligt. Således kan du regne med, at dit navn og det vi snakker om, ikke kommer videre til andre. I sjældne tilfælde vil det være formålstjenligt at jeg kontakter din læge, men dette vil kun ske, hvis du giver tilladelse til det.

Supervision og videreuddannelse

Som led i at dygtiggøre mig, modtager jeg jævnlig supervision og videreuddannelse.

 

Jeg er medlem af dansk psykologforening.

LogoPsykologi

 

Share This