For at vi kan beskytte hinanden imod en mulig Corona smitte, er der indført følgende tiltag, som jeg vil bede dig følge indtil videre.

  1. Påfør dig mundbind inden du går ind i klinikken, mens du sidder i venteværelset og hvis du evt. skal på toilettet. Tag først mundbindet af, når du sidder i stolen overfor mig.
  2. Sprit dine hænder af, når du kommer ind i venteværelset. Der står yderligere sprit på bordet inde hos mig til brug i løbet af timen.
  3. Installér smittestop app på din telefon og læg den på bordet ved siden af min, med skærmen nedad og på lydløs. Så er vi sikker på, at de to telefoner har kontakt med hinanden, uden at vi forstyrres. Kan du ikke lide appen, så respekterer jeg det.

Jeg rengør stol og bord mellem hver klient. Har en af os symptomer på covid-19, melder vi selvfølgelig afbud. De almindelig regler om afbud senest 24 timer før, gælder stadig. Jeg tilbyder også videokonsultation, hvis du ønsker det.

Jeg ser frem til at se dig, og håber du føler dig tryg ved ovenstående forholdsregler. Selve samtalen mellem os, har samme format som altid.